350 schoolkinderen goed gestart

Voor de derde keer al organiseerden we onze tweejaarlijkse benefiet ‘FRIENDS FOR VIETNAMESE KIDS’

Het resultaat van de editie 2018 mag er zijn: een winst van € 4200. Nog eens aangedikt met € 1621 van lokale symphatisanten. Goed om 350 schoolkinderen te steunen van de Huong Huu lageschool in het Son Dong District in de Bac Giang provincie. Dankzij jullie financiële, manuele, organisatorische of operationele steun kunnen ze alsnog hun opleiding starten of verderzetten.

Zoals beloofd werd iedere euro goed besteed zodat de kinderen precies kregen wat ze nodig hadden om het nieuwe schooljaar te starten. Intussen heeft het lokale vrijwilligersteam in Vietnam zijn werk (materiaal aankopen, verdelen, …) gedaan. De fotoreportage van onze acties ter plaatse vind je hier op de site.

Een speciaal woordje van dank voor alle Vietnamese en Belgische vrijwilligers die voor, tijdens en na het benefiet onvoorwaardelijk de handen uit de mouwen hebben gestoken. Zonder hun harde werk was het benefiet nooit een succes geworden. Dankjewel Quyên, de Vietnamese novices en het team van Thuy Phap voor hun bijzondere demonstraties.

En natuurlijk ook een speciale pluim alle deelnemers, partners en sponsors.

Ook aan hen die er niet bij konden zijn de dag zelf, maar toch gul bijdroegen een welgemeende dankjewel. Het bewijst dat jullie het hart op de juiste plaats hebben. Jullie maakten de lijst van ‘Friends for Vietnamese Kids’ extra lang. En ze kan nog altijd langer worden… Dus, wie nog ideeën kwijt wil over eventuele toekomstige steuninitiatieven … laat maar horen.

‘Friends for Vietnamese Kids’ groeide uit van een idee tot een project van ons allemaal. En dat was en is alleen mogelijk dankzij jullie hulp en steun.

Nogmaals een dikke dank jullie wel en tot 1 juli 2023

Thuy, Els, Rudy en Johan